Effektiv mot rynker

Du får Vendela
SilverDay gratis

nok til daglig bruk i 30 dager

Ja takk, send meg en gratis prøvekrukke med den eksklusive hudkremen Vendela SilverDay – nok til daglig bruk i 30 dager. Alt jeg skal betale er kr 38 for porto og ekspedisjon. Kremen betaler jeg ikke noe for.

Felt markert med * må fylles ut.
vilkårene

I min hudkrem får du eksklusive planteekstrakter. De er utvunnet under lavt trykk og ved lav temperatur slik at virkestoffene beholder sine gode egenskaper.

Fuktigheten huden din trenger er innkapslet i mikroskopiske oljedråper. Slik blir huden tilført fuktigheten den trenger gjennom hele dagen. Dette er en patentert teknologi som kalles Water-in-Oil.

Du får en krem det er trygt å bruke
– helt fri for parabener.

Vilkår: For å handle hos Helena Cosmetics må du være fylt 18 år.
Er du fornøyd med prøven du får på Vendela SilverDay og vil fortsette den daglige behandlingen mot rynker og tørr hud, får du annen hver måned en ny forsendelse med Vendela SilverDay for bare kr 399 inklusive porto.
Denne eksklusive krukken har en vakker design og inneholder krem til daglig bruk i 60 dager.
Du kan når som helst, uten å angi grunn, stoppe videre forsendelser ved å skrive eller ringe. Enkelt og greit.

Lukk

Hvor finner jeg min kode?

Hvis du har lest om Vendela SilverDay i et blad, reklame du har fått i posten eller lignende, har du kanskje sett at det var koder i et skjema tilsvarende det du ser over. Om du husker koden, er det fint om du skriver den i feltet «Din kode». Hvis du ikke husker den kan du bare la være å fylle ut feltet.

Lukk

Du får det aller beste naturen kan by på

For at du skal få maksimalt utbytte av plantenes virkestoffer, er de ekstrahert ved lavt trykk og lav temperatur. Slik overføres alle de virkningsfulle ingrediensene fra planten direkte til kremen uten å bli skadet.

  • Boswellia Serrata (Boswellia Serrata ekstrakt) – beroligende, oppstrammende planteekstrakt, som har en velgjørende virkning på huden. Den gir ny spenst og glød. En helt naturlig liftingkur!
  • Sheasmør (Butyrospermum Parkii) – inneholder flerumettet Omega-6 fettsyre som dannes om til prostaglandiner. Prostaglandinene holder huden spenstig, glatt og ungdommelig.Sheasmørets høye innhold av vitaminer A og E eliminerer frie radikaler og bremser i tillegg utvikling av rynker.
  • Stokkrose (Alcea Rosea ekstrakt) – inneholder bioflavonoider som motarbeider dannelsen av flekker som kommer av sprengte blodkar. Samtidig blekes flekker du har fått, mens hudtonen forblir den samme. Den gir huden også fastere struktur.
  • Bidronnninggele – næringsrik og full av vitaminer, mineraler og proteiner med stimulerende, regenererende virkning på huden.
  • Rosenolje (Rosa Damascena olje) – gir kremen deilig,delikat duft av roser. Hjelper til med å gjenopprette fuktighetsbalansen i huden. Virker beroligende,demper rødhet,tørr hud, utslett og hudirritasjoner. Gir både huden og dine sanser en følelse av velvære.
  • Natt og Dag (Viola Tricolor ekstrakt) – hjelper huden å holde seg stram og frisk. Den stimulerer produksjonen av hyaluronsyre, en viktig bestanddel i bindevev. Natt og Dag er kjent for sin beroligende virkning på huden.
  • Konjac Mannan (Amorphophallus Konjac rotpulver) – inneholder stor mengde glukomannan. Glukomannan har positiv innvirkning på hudens fibroblaster som sørger for at huden repareres effektivt.
  • Squalan – er en næringsrik olje som finnes naturlig i huden og bidrar til fornyelse av hudceller. Squalan brukt i Vendela SilverDay, utvinnes fra olivenolje.
Lukk

Water-in-oil

Vendela SilverDay er en dagkrem basert på den patenterte «water-in-oil-teknologien». Mikroskopiske dråper med fuktighet og næring tilføres huden gradvis gjennom mange timer. Huden din får riktig pleie- og ansiktet beskyttes mot rynker. I tillegg er Vendela SilverDay ypperlig som underlagskrem når du skal legge make up.