Vendela SilverEye øyekrem | vendela.com

La meg sende deg en GRATIS prøve på min eksklusive øyekrem SilverEye, og bli en av mine mange tusen fornøyde abonnenter!

Felt markert med * må fylles ut.

Ja takk, jeg vil gjerne ha en gratis prøve på Vendela SilverEye. Alt jeg skal betale er kr. 38 for porto og ekspedisjon - prøven er gratis. Dette er nok til daglig bruk i en måned. Samtidig blir jeg abonnent og får deretter, hver annen måned, en ny forsendelse - nok til 60 dagers bruk. Prisen for denne forsendelsen er kun kr 299 inkl. porto(99,67 per mnd), som er 25% lavere enn normalprisen.

Det er ingen krav til minstekjøp. Jeg kan når som helst, uten å angi grunn, stanse forsendelsene ved å gi beskjed til kundeservice. Jeg har angrerett uten tidsbegrensning. I tillegg kan jeg, når som helst, returnere en vare. Alt jeg må betale er returporto.

Jeg aksepterer vilkårene og er over 18 år.

Huden rundt øynene er svært tynn, inneholder lite underhudsfett og er spesielt utsatt for ansiktsmimikk. Det er derfor rynker ofte vises i dette området tidligere enn i resten av ansiktet. Riktig daglig pleie kan utsette rynkedannelser og hjelpe til å glatte ut rynker som allerede har vist seg.

I min øyekrem finner du kun naturlige og eksklusive planteekstrakter. De er høstet og foredlet slik at virkestoffene beholder sine gode egenskaper.

Vi tar ditt personvern på alvor. Se vår personvernærklæring her.

Kontakt oss

Helena Cosmetics AS, Leif Weldings vei 10, Postboks 2110, 3202 Sandefjord
Telefon: 40 03 80 01 (åpningstid: mandag -fredag: 09.00 – 11.00, 12.00 – 15.00), E-post: kundeservice@vendela.com

Lukk

Hvor finner jeg min kode?


I siste avsnitt i e-posten du fikk, finner du din personlige kode.

Lukk

Vendela SilverEye

Aktive, essensielle ingredienser for huden rundt øynene – helt fri for PARABENER og PARFYME.

  • Mandelolje Spesielt effektiv for ømfintlig og delikat hud. Rik på E-vitaminer og umettede fettsyrer. Gjør huden myk og vakker.
  • Olivenolje Inneholder Omega-9- fettsyrer, vitmain A,D, K og E samt viktige mineraler. Fremhever hudens naturlige skjønnhet og tilfører viktig fuktighet.
  • Øyentrøst Betennelsesdempende, helende urt som strammer opp huden, gjør den myk og forebygger hudens aldring.
  • Steinnype Styrker hudens immunitet og gjenoppretter dens naturlige beskyttende barriere.
  • Grønn Te Olje fra grønn te som har en enestående og kompleks virkning på trett og slapp hud. Demper hevelser i øyeregionen, glatter ut huden, trekker sammen grove porer og bleker aldersflekker. Beskytter huden mot aldring.
  • Mjødurt En urt som styrker kapillærårenes vegger og dermed forbedrer hudens struktur.
  • Rosenolje Har en behagelig duft. Oljen vil gi deg en beroligende effekt og har en følelse av velvære.

I tillegg inneholder Vendela SilverEye de effektive ingrediensene Mannan, Panthenol Pro-Vitamin B5 og E-vitamin, en av naturens sterkeste antioksidanter.