La meg sende deg en GRATIS prøve på mitt eksklusive serum , og bli en av mine mange tusen fornøyde abonnenter!

Felt markert med * må fylles ut.

Ja takk, jeg vil gjerne ha en gratis prøve på Vendela SilverSerum. Alt jeg skal betale er kr. 38 for porto og ekspedisjon - prøven er gratis. Dette er nok til daglig bruk i en måned. Samtidig blir jeg abonnent og får deretter, hver annen måned, en ny forsendelse - nok til 60 dagers bruk. Prisen for denne forsendelsen er kun kr 399 inkl. porto(199,50 per mnd), som er 20% lavere enn normalprisen.

Det er ingen krav til minstekjøp. Jeg kan når som helst, uten å angi grunn, stanse forsendelsene ved å gi beskjed til kundeservice. Jeg har angrerett uten tidsbegrensning. I tillegg kan jeg, når som helst, returnere en vare. Alt jeg må betale er returporto.

Jeg aksepterer vilkårene og er over 18 år.

Vendela SilverSerum inneholder til sammen 10 urter fra hele verden.

 • Motvirker og bleker aldersflekker
 • Reduserer og forebygger rynker
 • Får store porer til å trekke seg sammen
 • Gir huden din glød og ungdommelig utseende

Vi tar ditt personvern på alvor. Se vår personvernærklæring her.

Kontakt oss

Helena Cosmetics AS, Leif Weldings vei 10, Postboks 2110, 3202 Sandefjord
Telefon: 40 03 80 01 (åpningstid: mandag -fredag: 09.00 – 11.00, 12.00 – 15.00), E-post: kundeservice@vendela.com

Lukk

Hvor finner jeg min kode?

Hvis du har lest om Vendela SilverDay i et blad, reklame du har fått i posten eller lignende, har du kanskje sett at det var koder i et skjema tilsvarende det du ser over. Om du husker koden, er det fint om du skriver den i feltet «Din kode». Hvis du ikke husker den kan du bare la være å fylle ut feltet.

Lukk

Vendela SilverSerum

Vendela SilverSerum inneholder til sammen 10 urter fra hele verden.

 • Blå Lotus (Nymphaea caeruela) Inneholder store mengder flavonoider og anthocyane. Disse molekylene gjør huden din godt gjennom forbedret mikrosirkulasjon og stoffskifte. Det gir huden en sunn glød.
 • Kanel (Cinamomum cassia) Har mild desinfiserende virkning og motvirker betennelser. Øker blodsirkulasjon i huden og sørger dermed for rikelig tilførsel av næringsstoffer. Dette gjør det mulig for huden effektivt å fornye seg.
 • Fikenkaktus (Opuntia ficus indica stem extract) Kommer fra ørkenen i Mexico hvor den er kjent for å hente vann dypt nede i jorden og forhindre at det fordamper. Denne egenskapen finner du igjen i serumet. Ekstraktene fra fikenkaktus sørger for at huden tilføres fuktighet og at fuktigheten forblir i huden.
 • Bokkehornkløver (Trigonella Foenum Graecum) Redusert østrogennivå er en viktig årsak til at huden eldes. Bukkehornkløver inneholder molekylene diosgenin og yamogenin som har en østrogenlignende effekt på huden. Huden din får spenst, glatter seg ut og aldringstegn utsettes.
 • HanBanan blomst-ekstrakt (Musa sapientum) Stimulerer produksjon av kollagen. Det øker evnen til huden din til å regenerere seg. Økt kollagennivå gir huden mer volum og gjør at rynkene glattes ut.
 • Tigergress (Centella asiatica) Inneholder phytosteroler, flavonoider og en rekke andre effektive stoffer som forsterker cellefornyelse og stimulerer huden. Øker produksjon av kollagen og reduserer derfor fine linjer, rynker og mørke ringer under øynene.
 • Hvit Lotus (Nelumbo nucifera) Rik på oljer som virker beroligende på huden og får den til å slappe av. Det styrker huden og hjelper den å regenerere seg. Forebygger og reduserer aldersflekker og gir huden din glød.
 • Legeblodtopp (Poterium officinale) Inneholder tanniner og andre effektive stoffer som regulerer hudens produksjon av talg, trekker sammen grove porer og virker helende.
 • Ingefær (Zingiber officinalis) Sterk antioksidant som bekjemper frie radikaler, stimulerer og renser huden, motvirker hudens aldring og lysner aldersflekker.
 • Sheasmør (Butyrosperum Parkii) Mykner, beskytter, ernærer og gir huden fuktighet. Inneholder vitaminene A, E og Omega-6 fettsyrer. Eliminerer frie radikaler som forårsaker hudens aldring og stimulerer huden til å stramme seg opp.