Vendela Shampoo, Balsam og Hårserum kr 199
kr 399
Frakt kr 0

*Ingen krav til videre kjøp. 100 % Fornøydgaranti.

✔ Ja takk, jeg vil gjerne ha et komplett sett med hårpleieprodukter til halv pris. Alt jeg skal betale er kr 199 for shampoo, balsam og hårserum i full størrelse - frakt er gratis. Samtidig blir jeg abonnent og får deretter, hver annen måned, en ny forsendelse med shampoo, balsam og hårserum i full størrelse. Prisen for denne forsendelsen er kun kr 399 (inkl. frakt). Det er i gjennomsnitt bare kr 149,50 per mnd, og kr 100 lavere enn prisen i nettbutikken.

Det er ingen krav om minstekjøp, og jeg kan når som helst, uten å angi grunn, stanse forsendelsene. Jeg har angrerett uten tidsbegrensning, og kan når som helst returnere en vare. Alt jeg betaler er returporto, og jeg skylder ingen ting.

Jeg aksepterer vilkårene og er over 18 år.

Vendela med flott hår

La meg hjelpe deg med håret på 1-2-3

Vendela hårpleieserie består av produkter som styrker hvert hårstrå. Selv tørt, slitt og farget hår får nytt liv med våre hårpleieprodukter. Vi har valgt ingrediensene med omhu for at håret skal bli silkemykt og sunt, samtidig som det er lett å style.

  • ✔ Gir deg et glansfullt, mykt og lettstelt hår
  • ✔ Full av næringsrike og fuktende ingredienser
  • ✔ Fremmer hårvekst og gir tykkere hår


Resultatet er silkemykt, velpleid og lettstelt hår!

Vi tar ditt personvern på alvor. Se vår personvernærklæring her.

Kontakt oss

Helena Cosmetics AS, Leif Weldings vei 10, Postboks 2110, 3202 Sandefjord
Telefon: 40 03 80 01 (åpningstid: mandag -fredag: 09.00 – 11.00, 12.00 – 15.00), E-post: kundeservice@vendela.com

Lukk

Hvor finner jeg min kode?

Hvis du har lest om Vendela Instant Glow i et blad, reklame du har fått i posten eller lignende, har du kanskje sett at det var koder i et skjema tilsvarende det du ser over. Om du husker koden, er det fint om du skriver den i feltet «Din kode». Hvis du ikke husker den kan du bare la være å fylle ut feltet.